Stop met aanmodderen en wordt baas over de huisstijl van je bedrijf.

Vergroot de geloofwaardigheid van je merk.

Gratis e-boek

Ik vertel je wat je moet weten om tot een sterk en duidelijk design van bedrijfsidentiteit te komen. Wat de valkuilen zijn en welke communicatiemiddelen je kunt inzetten zodat kernboodschap van je bedrijf of product on- en offline duidelijk overkomt. 

All-in traject

Sta als een rots achter je merk en laat je bedrijfsidentiteit voor je werken! Walk the walk, talk the talk and unleash the bullshit. We maken een plan, ontwerpen je logo, schrijven de teksten, regelen het drukwerk, bouwen je website en plannen je social media. We skippen dat wat niet bij je past.

Online briefing

Let’s go soul searching.
Overzicht in 10 stappen! Kom tot een sterk en duidelijk design voor je bedrijfsidentiteit. Met deze handige online briefing creëer je overzicht in de doelstellingen hiervan en voorkom teleurstellingen.

Hi,

Ik ben er voor ambitieuze, self made ondernemers, die ontzorgd willen worden. Dit doe ik door middel van het ontwerpen en efficiënt inrichten van hun visuele identiteit. Dit bespaart hen gedoe, tijd en geld. Het versterkt de herkenbaarheid binnen hun marktpositie. Door aandacht te besteden aan wat wel en niet nodig is, af pellen en kijken hoe het nog duidelijker  kan ontwikkel ik een identiteit die voor je werkt.

Mijn klanten